Haberler

Alu Art 2016 / Ersaş Alüminyum, Bayrampaşa Sancak Yıldız Bayan Basketbol Takımı’nı Destekliyor


Ersaş Alüminyum A.Ş.
 
 
 
 
 
 
 
 

“Plastik Pencereden Tek Farkı, Alüminyum Olması” sloganı ve teknolojik Ar-Ge projeleri ile ilklere imza atan Ersaş Alüminyum, Türk sporu ve sporcusuna verdiği destek ile takdir görüyor.
Ersaş Alüminyum yönetimi; Türk sporuna gösterilen yakın ilginin, doğrudan genç nesile verilmiş bir destek olduğuna inandıklarını belirterek, sektörde göstermiş oldukları başarıyı, farklı sosyal alanlara da taşıdıklarını dile getirdi.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında; Ahmet Cömert Spor Salonunda Basketbol Yıldızlar Süper Liginde Fenerbahçe Yıldız Bayan Basketbol Takımı ile Ersaş Alüminyumun destek vermiş olduğu Bayrampaşa Sancak Yıldız Bayan Basketbol Takımının karşılaşması dikkat çekti.
Ersaş Alüminyum, Genç Yetenekleri Destekliyor
Sporun genç nesiller üzerinde psiko-sosyal gelişime katkı sunduğuna dikkat çekerek, ülkemizdeki gençlerin bu anlamda önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yapan Ersaş Alüminyum yönetimi; Türk Basketboluna kazandırdıkları genç yetenekler ve ülke geleceğine katkıları için Bayrampaşa Sancak Spor Kulüp Başkanı Zülfü KOŞUT ve Sancak Yıldız Bayan Basketbol Takım Antrenörü Enes MUT’a teşekkürlerini dile getirdi.
Sancak Yıldız Bayan Basketbol Takımı’na, Yıldız Kızlar Süper Ligi’nde başarılar dileyen Ersaş Alüminyum yönetimi; ülkemizi temsil eden girişimci genç yeteneklere de sosyal sorumluluk projeleri kapsamında katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.