Haberler

Win Art 2017 / Ersaş Alüminyum; PAL System Serisiyle, 17. Confair 2017 Iran Uluslararası Yapı & Inşaat Fuarı’nda


Ersaş Alüminyum A.Ş.
 
 

Fuarda Global Iş Baglantıları Gerçekleştirildi
12-15 Agustos 2017 tarihleri arasında Iran’ın Tahran şehrinde düzenlenen 17. Confair 2017 Iran Uluslararası Yapı & Inşaat Fuarı’nda sektörün gelişimi için sundugu ileri teknoloji sistem serilerini sektör profesyonelleriyle paylaşan Ersa Alüminyum; fuarda pek çok iş baglantısı gerçekleştirerek bu yılki fuarı da verimli bir şekilde tamamladı.
Ersaş PAL System Seri Özellikleri Anlatıldı
Ersaş Alüminyum; sektörün önde gelen firmalarının ve temsilcilerinin bulutugu, inaat sektörü açısından en önemli yapı fuarı olan 17. Confair Fuarı’nda en son teknolojilerin kullanıldıgı ve pazarın ihtiyacı dogrultusunda gelitirilip, üretilen yeni PAL System Serisini tanıttı. Tanıtımda; Almanya Rosenheim ve Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesinden alınan test sonuçlarına göre PAL System Kompozit Profilin ısı geçirgenlik kat sayısının 1,5 oldugu önemle vurgulandı. Profilin her tarafının alüminyum olduguna, 1,5 olan ısı geçirgenliginin dünyada şimdiye kadar hiçbir alüminyum profilde elde edilemedildigine dikkat çekildi. Mevcutta uygulanan plastik pencere ile aynı imalat ve montaj prosesine sahip oldugu için ekstra bir teknik gerektirmedigi, stant alanında canlı üretim performansı ile ziyaretçilerinin ve sektör temsilcilerinin ilgi ve begenisine sunuldu. Canlı üretim performansına ve stantlarına gösterilen yakın ilgiden son derece memnun kalan Ersa Alüminyum yetkilileri, yurt dıında birçok fuar organizasyonunda bayileri ve iş ortakları ile buluşmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ersaş Alüminyum; with PAL System Series, is at 17. Confair 2017 Iran International Construction & Construction Fair
Ersaş Alüminyum which brings different innovations to aluminum window systems; took its place at the 17. Confair 2017 Iran Fair this year and realized the introduction of the new PAL System Series.